Inbjudan till julfest

21.11.2021

Välkommna på julfest

 

Julfesten närmar sig. Här kommer den utlovade informationen.

Programmet börjar med att John hälsar välkommen. Sedan presenterar Boris julevangeliet med en PowerPoint-presentation som avslutas med en digital version. Vi sjunger unisont psalmen Härlig är jorden och någon sång ur ett häfte. Innan vi åtnjuter husets julbord får vi en kort presentation av stället. När vi sedan är mätta sjunger vi (om vi orkar) någon sång till. Man kan ännu köpa lotter och under tiden kommer Stina med en överraskning. Julfesten avslutas med lottdragning, samvaro och ordet fritt.

Husets julmeny. Sellerisallad, svampbollar, rökt laxsallad med dijonsenapsmajonäs, nors rom med smetana och rödlök, rökt skinka med pepparkaka, rotmos, trattkantarellsås, saffranspaj, Creme Chantilly, krusbärssylt och kaffe. Meddela om eventuell diet.

 

För maten betalar medlem 15 €/person till restaurangens kassa antingen som jämna pengar eller med kort. Man kan ta med tillräckligt med småpengar för köp av lotter. Ta också med en eller flera lotterivinster (redan då du anländer kan du köpa lotter á 2 €) och en julklappvärd minst 5 €. En tomteluva eller något rött i klädseln skulle passa utmärkt.

 

Buss norrifrån startar 14.30 från S-market i Holm. Kolla med Elisabeth (tel. 050 409 2942).

 

Buss söderifrån startar i Vasa ca 14.30 från Kaserntorget. Om någon önskar stiga på längre söderifrån kan man kontakta John (tel. 044 256 7353)